Toerisme

Om onze gasten nog beter van dienst te zijn, hernemen we op enkele speciale pagina's de mogelijkheden van de streek. De Lindehoeve is gelegen op het drieprovinciënpunt: Antwerpen-Limburg-Brabant en is de unieke uitvalsbasis om de streek te verkennen.

Op een boogscheut van de Lindehoeve ligt Westerlo (www.westerlo.be), de Parel der Kempen. Bezoek zeker het kasteel “De Merode” en de Norbertijnenabdij van Tongerlo.

De Lindehoeve ligt middenin het prachtige natuur- en stiltegebied Gerhagen, één van de toeristische trekpleisters van de provincie Limburg (www.toerismelimburg.be)

Op fiets- en wandelafstand vind je de abdij van Averbode, middenin de Merodebossen (www.demerodeonline.be). Zichem, het dorp van de Witte (Ernest Claes), met zijn gezellig marktplein en de basiliek van Scherpenheuvel (www.scherpenheuvel-zichem.be) zijn op fietsafstand. Een bezoekje aan het begijnhof of de citadel in Diest, met zijn historisch stadscentrum en gezellige terrasjes, loont zeker de moeite. (www.toerismediest.be)

Hotel - B&B Lindehoeve is gesloten