Toerisme-pagina

Om onze gasten nog beter van dienst te zijn, hernemen we op enkele speciale pagina's de mogelijkheden van de streek. De Lindehoeve is gelegen op het drieprovinciënpunt: Antwerpen-Limburg-Brabant en is de unieke uitvalsbasis om de streek te verkennen.

Bekijk de startpagina met de mogelijkheden

Hotel - B&B Lindehoeve is gesloten

Paardrijden in de Merode

Paardrijden in de Merode

Paardrijden in de Merode

In Gerhagen kan je wandelen, fietsen, het Bosmuseum bezoeken, … maar vooral genieten van de stilte. Het stiltegebied Gerhagen is dan ook een unieke troef die maximaal wordt uitgespeeld.

Paardrijden in de Merode

Het ruiter- en mennetwerk de Merode verbindt 230 kilometer aantrekkelijke paden in Laakdal, Herselt, Westerlo, Geel, Diest, Scherpenheuvel-Zichem, Aarschot en Tessenderlo. Een gedroomd decor om samen met je favoriete paard te verkennen!

Het netwerk telt talrijke rustplaatsen voor paardenliefhebbers en ook enkele waadplaatsen voor de meer avontuurlijke ruiters.
Bovendien vind je in de buurt goed uitgeruste maneges, ruitervriendelijke logeeradressen en horecazaken met een hart voor paarden.

Kortom, alle ingrediënten voor een deugddoende ruitervakantie.

In het groene hart van Tessenderlo vind je manege 't Zavelhof, gelegen op de Zavelberg 11 in Gerhagen. Dit is het 'RUITERCENTRUM' bij uitstek, voor het hele gezin. Je kan hier met je passie voor paardrijden terecht.

Gaat je voorkeur  uit naar paardrijles, pensionstalling, of gewoon iets drinken in het cafetaria of op het zonneterras, ... je vindt het hier allemaal. De manege behoort behoren tot één van de toegangspoorten van De Merode prinsheerlijk platteland. Temidden van de natuur, vind je rust, ontspanning en sport, en dit zowel voor kinderen als volwassenen. Parkeergelegenheid is ruim voorzien.

Paardrijden kan je op het netwerk vanuit De Lindehoeve, bekijk ook de andere mogelijkheden (fietsen, wandelen, mountainbiken,...)  via onze Toerisme-pagina